itulau_fanua

Ole tele o auala masani ma uiga o le fa'atonutonuina ole kiliaina ole fa'ailoga uamea

Pe a faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga ua mate, o le va i le va o le mate ma le tuʻi e tatau ona faʻamaonia saʻo, a leai o le a leai ni vaega faʻamaonia agavaa o le a gaosia, ma o le a faʻaitiitia le ola tautua o le faʻailoga mate. O le tele o tagata faigaluega ua maliliu ua faatoa ulufale atu i le alamanuia latou te le iloa pe faʻapefea ona faʻamautinoa le kilia o le faʻailoga uamea. I aso nei, Dongyi Stamping o le a faʻamatalaina auʻiliʻili le tele o auala masani ma uiga o le faʻamautinoaina o le kilia o faʻailoga mate.

 

Metotia Fua:

Faʻaofi le tuʻi i totonu o le pu o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se fua faʻalagona e siaki ai le kilia tutusa o vaega eseese o le faʻafefeteina ma le faʻafefete, fetuutuunai le tulaga vavalalata i le va o le faʻafefeteina ma le faʻamaufaʻailoga e tusa ai ma taunuuga o asiasiga, ina ia vaeluaga. i le va o le lua e tutusa i vaega taitasi.

Avanoa: O le auala e faigofie ma faigofie ona faʻaogaina. E fetaui lelei mo le tele-gap molds ma se va tutusa (tasi itu) e sili atu i le 0.02mm i le va convex ma concave limu.

 

Le Metotia Fa'aliliuina Malamalama:

Tu'u le poloka aluga i le va o le ipu fa'amaumau ma le pa'u, ma fa'amau i fa'amau; fuli le u'amea fa'amau, fa'amau le 'au u'amea i luga o tui mafolafola, fa'amumu i se moli lima po'o se moliuila, ma va'ai i le pu o le pito pito i lalo. Fuafua le tele o le va ma le tufatufaina tutusa e tusa ai ma le moli moli. Pe a maua o le moli tuʻuina atu i le va o le tuʻi ma le oti ua tele naua i se itu patino, o lona uiga ua tele naua le va. Tu'i le itu e fetaui i le samala lima e fa'agaoioi ai le tu'i i se itu lapo'a, ona fa'asolosolo atu lea o le moli. Malamalama, fetuutuunai ina ia fetaui.

Faʻaaliga: O le auala e faigofie, o le taʻaloga e faigofie, ae e manaʻomia le tele o le taimi, ma e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o tamaʻi paʻu.

 

Metotia Gasket:

E tusa ai ma le tele o le va tutusa i le va o le convex ma concave limu, faaofi fasipepa fasi pepa (maaleale ma le faatuatuaina) po o pepa uʻamea ma toniga mafiafia i le va tutusa i le va o le convex ma concave molds e faia le avanoa tutusa i le va o le convex ma concave limu. e oo lava.

Faʻaaliga: O le faagasologa e sili atu ona faigata, ae o le aʻafiaga e lelei, ma o le va pe a uma le fetuunaiga e tutusa.

 

Metotia fa'apipi'i:

Fa'apipi'i se vaega o le vali (e pei o le enamel po'o le amino alkyd insulating paint, etc.) i luga o le punch, o lona mafiafia e tutusa ma le va tutusa (tasi le itu) i le va o le convex ma concave dies, ona fa'aofi lea o le punch i totonu o le. pu o le faʻataʻitaʻiga concave e maua ai se avanoa tuʻi tutusa.

Fa'aaliga: O lenei metotia e faigofie ma talafeagai mo le faʻailogaina o mea e le mafai ona faʻafetaui i le auala shim (gap laʻititi).

 

Metotia u'amea:

O le auala faʻapipiʻi apamemea e tutusa ma le auala faʻapipiʻi. O se apa apamemea ma se mafiafia e tutusa ma le va tutusa unilateral i le va o le convex ma concave mate o loʻo faʻapipiʻiina i le pito galue o le punch e sui ai le vali vali, ina ia mafai ai e le convex ma concave mate ona maua se avanoa fetaui tutusa. O le mafiafia o le ufiufi e pulea e le taimi nei ma le electroplating taimi. O le mafiafia o le toniga, ma e faigofie ona faʻamautinoa le vaʻa tuʻi tutusa o le limu. O le ufiufi e mafai ona paʻu ese na o ia i le taimi o le faʻaogaina o le limu ma e le manaʻomia ona aveese pe a uma le faʻapotopotoga.

Fa'aaliga: O le va e tutusa ae o le faagasologa e lavelave.


Taimi meli: Me-08-2023